Vyhľadávanie:

Aby Vianoce neboli smutné

Aby Vianoce neboli smutné

Darčeky spod stromčekov prianí od košických oceliarov potešia deti aj v tomto roku

Koho z nás by nepotešilo splnené želanie? Trebárs aj v podobe darčeka, ktorý by sme našli pod vianočným stromčekom? A všetci to vieme tak dobre... Niekedy stačí naozaj málo...Hlavne nech je to od srdca a z lásky. A čo naše deti? Rodičia iste už teraz pátrajú a nenápadne zisťujú, čo by ich ratolesti na Štedrý deň najviac potešilo. Aj napriek „vyhrážkam“, že za to, že nepočúvajú, dostanú tak akurát uhlie.

Iste, času na zadováženie darčekov máme všetci ešte dosť, no nechať všetko na poslednú chvíľu sa hlavne v prípade charitatívneho projektu košickej oceliarne Stromček prianí z dielne útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, ktorý má svoje pravidlá i termíny, neoplatí. Všetko sa musí stihnúť načas a tak, ako má. Preto minulý týždeň už putovali kartičky želaní v podobe stromčekov a domčekov, ktoré začiatkom novembra nájdu všetci železiari s dobrým srdcom vo fabrike na stromčekoch prianí rozmiestnených na tradičných miestach, k svojim adresárom. Do Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci a do Detského domova na Uralskej ulici v Košiciach. A čochvíľa na ne zveria svoje najtajnejšie túžby aj deti z rodín našich kolegov, ktoré budú zaradené do tohtoročného firemného projektu Sme s vami v pravý čas. Prvé stretnutie s nimi je už naplánované.                                                  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...