Vyhľadávanie:

Achilles cup 2005

Achilles cup 2005

Ešte vo februári zorganizovali energetici z CHÚV Krásna v spolupráci s DV OZ METALURG VII. ročník zimného halového futbalového turnaja o Pohár manažéra dodávky vôd pri prevádzke Energetické média. Už tradične v telocvični v Čani bojovali o cennú trofej tri mužstvá systémom každý s každým na 2 x 20 minút.

Prvenstvo obhajovali futbalisti z usporiadajúceho tímu CHÚV Krásna, ktorí sa tento raz museli uspokojiť len s treťou priečkou. V prvom zápase mužstvo zložené zo zamestnancov Čerpacích staníc až prekvapujúco hladko zdolalo obhajcu trofeje CHÚV Krásna 5:2. V druhom zápase ČOV Sokoľany zvíťazili nad CHÚV Krásna 4:2 a v rozhodujúcom stretnutí medzi Čerpacími stanicami a ČOV Sokoľany sa zrodila remíza 2:2. O jeden strelený gól v celkovom skóre mali na svojom konte viac futbalisti z Čerpacích staníc, ktorí si napokon zaslúžene vybojovali cennú trofej. O tento úspech sa pod vedením trénera K. Urbanca pričinili hráči: L. Lukáč, Kocan, Štieber, Volák, Brutovský, M. Lukáč, Lukčo, Leško a Jeník.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...