Vyhľadávanie:

Aj bežkári už môžu trénovať

Aj bežkári už môžu trénovať

Olympiáda Termín Zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice sa nezadržateľne blíži. Lyžiarom - bežkárom zostáva už len 24 dní do štartu ich súťaží v Hnilci a vďaka novému snehu určite mnohí z nich využijú zostávajúce dni na dolaďovanie formy.
Zjazdári i snowboardisti začali s tréningami už skôr na Jahodnej, či niekde inde na umelom snehu, a to aj pri večernom osvetlení. Na Jahodnej by sa mali naše olympijské súťaže konať už na novej zjazdovke, kde sa vďaka technickému zasnežovaniu zlepšili podmienky. Dobré snehové podmienky sú aj v Hnileckej doline, kde si budú môcť overiť súčasnú výkonnosť s minuloročnou bežci na lyžiach. Pre nich sme v tomto roku pripravili niekoľko noviniek. Aj oni zažijú slávnostný ceremoniál so zapálením olympijského ohňa i vztýčením vlajok U. S. Steel Košice a zimnej olympiády s novým logom. V piatich olympijských kruhoch budú znázornení športovci v behu na lyžiach, obrovskom slalome, snowboarde, ľadovom hokeji a detský zimný karneval, ktorý sa už stal súčasťou olympiády.

Po pretekoch čaká všetkých účastníkov bežeckých súťaží špeciálny bylinkový čaj a pikantný guláš, ktoré pre nás pripravia miestne kuchárky z Hnilca. Olympiáda v behu na lyžiach sa v tejto obci uskutoční v sobotu 7. februára 2004, odchod autobusov s pretekármi je stanovený na 7.00 hodinu z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Všetkých záujemcov o súťaže upozorňujeme, aby sa prihlasovali priebežne a nečakali na poslednú chvíľu. Termín je do 2. februára. Dovtedy treba záväznú prihlášku odovzdať zodpovednému členovi organizačného výboru z vášho divízneho závodu či útvaru. Ich mená boli uverejnené 31. decembra 2003 v 51. čísle Ocele východu a sú aj na intranete.

V týchto dňoch už prebieha prihlasovanie detí na Detský zimný karneval, ktorý organizuje vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice spolu s Radou odborov OZ METALURG. Na svahu Jahodnej očakávame v sobotu 14. februára 2004 vysokú účasť detí v sprievode rodičov, či starých rodičov. Celú akciu karnevalu, a to súťaže detí, vyhlasovanie výsledkov, prehliadku i vyhodnotenie masiek, a diskotéku na snehu zabezpečuje spolu s naším organizačným výborom umelecká agentúra Elán. Toto podujatie sa začne o 10.00 hodine na miernejšom svahu Jahodnej vľavo od čajovne, kde je pre deti k dispozícii POMA vlek.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...