Vyhľadávanie:

Ako odomknúť ľudský potenciál

Ako odomknúť ľudský potenciál

Autor bestselleru Pozitívny líder Jan Mühlfeit medzi košickými oceliarmi

Do posledného miesta manažérmi košickej oceliarne zaplnená šikmá zasadačka v hlavnej administratívnej budove bola dva dni po sebe, 19. a 20. októbra 2017, dejiskom jedinečného seminára známeho a uznávaného globálneho stratéga, kouča i mentora Jana Mühlfeita. Metodika autora bestselleru Pozitívny líder, ktorého poslaním, vraví o sebe, je pomáhať jednotlivcom, organizáciám i krajinám na celom svete, aby odomkli svoj ľudský potenciál,  vychádza nielen z jeho vlastných skúseností, pozitívnej psychológie, ale i skúseností úspešných biznismenov, politikov a športovcov, s ktorými pracoval. Radí, ako nájsť osobnú výnimočnosť pre jednotlivca aj tímy, ako sformulovať osobnú víziu a ako ju realizovať.  Vraví, že pokiaľ ľudia  robia to,  čo je ich silnou stránkou a na čo majú talent, môžu byť produktívnejší, úspešnejší, ale aj šťastnejší a urobiť tento svet lepší, čo na svojich prednáškach a seminároch podopiera  faktami i vlastnými vyše dvadsaťročnými  skúsenosťami z úspešného budovania tímov a organizácií i ako prezidenta Microsoft Corporation pre Európu.

Jan Mühlfeit, ktorý je koučom mnohých vrcholových manažérov, známych a úspešných športovcov a umelcov na celom svete, strávil medzi košickými oceliarmi dovedna štrnásť hodín, ktoré boli naplnené pútavou rozpravou. Knihu Pozitívny líder, v ktorej ukazuje cestu, ako dosiahnuť úspech a šťastie vo svete rušivých zmien a ktorá odhaľuje, ako inšpirovať tím, dosiahnuť vytýčené výsledky a pritom dosiahnuť rovnováhu medzi úspechom a šťastím, si odniesol každý účastník semináru.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...