Vyhľadávanie:

Ako sme tohto roku plesali

Ako sme tohto roku plesali

I keď u väčšiny z nás už pravdepodobne vrcholia veľkonočné prípravy a na večerné róby odpočívajúce v skriniach sme už zabudli, spomienky na plesovú sezónu sú stále živé. Zábava k životu jednoducho patrí. Je jeho korením a neodmysliteľnou súčasťou. Na parkete zabúdame na prácu i každodenné starosti.
O tom, že si vieme poriadne vyhodiť z kopýtka a zabaviť sa na tanečnom parkete, niet žiadnych pochýb. Nás o tom presvedčili fotografie ktoré vám ako malé ohliadnutie sa za tohtoročnou plesovou sezónou ponúkame. Presvedčia vás?

Ples1 Ples2
Riaditeľ Studenej valcovne Stanislav Petro a Juraj Antalík z OZ Metalurg na plese valcovačov. Koncom januára patril parket v hoteli Slovan divíznemu závodu Teplá valcovňa.
Ples3 Ples4
Oceliarom spieval Igor Timko. Koksári a vysokopeciari uskutočnili ples v hoteli Slovan spoločne.
Ples5 Ples6
Na parkete sa výborne bavili aj energetici. Cenou do tomboly druhého reprezentačného plesu denníka Korzár prispela aj U. S. Steel Košice.
Ples7 Ples8
Stredná priemyselná škola hutnícka plesala v GES klube. Šačianska nemocnica si svoj ples v Dome umenia nechala až na február.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...