Vyhľadávanie:

Anketa Slovenka roka

Anketa Slovenka roka

Úspešné ženy v týchto dňoch súťažia o titul Slovenka roka. Štvrtý ročník ankety organizuje redakcia Slovenka v spolupráci s Rozhlasom a televíziou Slovenska (RTVS) a Slovenským národným divadlom. O víťazkách v kategóriách Umenie a kultúra, Médiá a komunikácia, Veda a výskum, Zdravotníctvo, Biznis a manažment, Šport, Charita a Vzdelávanie a podpora mladých talentov rozhodujú diváci RTVS formou sms hlasovania, čitatelia týždenníka Slovenka prostredníctvom hlasovacích lístkov a návštevníci portálu www.zenskyweb.sk pomocou internetového hlasovania.

V kategórii Biznis a manažment je nominovaná aj naša viceprezidentka pre riadenie externých služieb a vzťahov Elena Petrášková, ktorá na margo svojho menovania uviedla: "Je pre mňa cťou byť nominantkou a zastupovať náš ťažký priemysel." Profil Eleny Petráškovej nájdete na www.topky.sk Slávnostný galavečer v SND spojený s odovzdávaním ocenení sa uskutoční 30. mája 2012. Priamy prenos odvysiela RTVS na Jednotke. Všetci, ktorí sa zapoja do hlasovania, budú zaradení do žrebovania o zájazdy do Grécka. Viac o projekte, nominantkách, hlasovaní i súťaži nájdete na www.zenskyweb.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...