Vyhľadávanie:

Anton Lukáč zmenil pracovnú pozíciu

Anton Lukáč zmenil pracovnú pozíciu

Anton Lukáč, viceprezident pre inžiniering a technológiu U. S. Steel Corporation, strieda vo funkcii viceprezidenta pre zásobovanie a zákaznícky servis (Vice President-Supply Chain & Customer Service) Johna C. Pricea, ktorý po štyridsiatich rokoch práce pre spoločnosť odchádza do dôchodku. Oznámila to v pondelok 2. novembra, centrála USS Corporation v Pittsburghu.

V novej pozícii bude 49-ročný Anton Lukáč, absolvent Strojníckej fakulty TU v Košiciach, zodpovedný za obchodné plánovanie spoločnosti, logistické služby, spracovávané výrobky a organizácie zaoberajúce sa službami zákazníkom. Podliehať bude priamo hlavnému viceprezidentovi severoamerických prevádzok plochých valcovaných produktov Michaelovi S. Williamsovi.

"Antonove detailné znalosti našich prevádzok, nadobudnuté počas kariéry, ktorá zahŕňa riadenie fabriky a výkonný dohľad nad výskumnými a inžinierskymi činnosťami, potvrdili, že on je tou správnou voľbou pri obsadení tejto dôležitej pozície," uviedol Chairman and Chief Executive Officer John P. Surma.

Anton Lukáč začal kariéru vo VSŽ a.s. v roku 1982 ako technológ Studenej valcovne. Post viceprezidenta pre inžiniering a technológiu USS Corporation zastával od marca 2008.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...