Vyhľadávanie:

Atmosféru štartu si vychutnali aj deti z detských domovov

Atmosféru štartu si vychutnali aj deti z detských domovov

Rally
Deti z detských domovov s Phyllis Navettovou, Mary Ann Connorovou a posádkou Fabia Rally Cup, jazdiacou za Petty Racing, s Andrejom Studeničom a Ľuboslavom Kolesárom.

Medzinárodnú súťaž Rally Košice 2004 odštartoval v piatok o 16.00 hod. pred hotelom Slovan sprievodný kultúrny program, na ktorý manželka prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Phyllis Navettová pozvala aj deti z detských domovov.

Program pre Detské domovy Žakarovce, Veľké Kapušany a Uralská v Košiciach sa začal v hoteli Slovan, kde malých nadšencov športu privítala Phyllis Navettová spolu s Mary Ann Connorovou, manželkou viceprezidenta pre účtovníctvo. Po sladkom pohostení sa deti rozbehli k vystaveným autám tímu Fabia Cup, kde na nich čakali jazdci a navigátori, aby im podpísali plagáty, karty s fotografiami a odpovedali na všetky otázky. Tí odvážnejší, no hlavne zvedavejší, si mohli vyskúšať sedadlá pretekárskych áut.

Slávnostný štart súťaže, sprevádzaný burácaním motorov a trúbením klaksónov súťažných posádok, bol určite nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...