Vyhľadávanie:

Barbara Haščáková sa teší na Košičanov

Barbara Haščáková sa teší na Košičanov

Barbara Haščáková

Na Vianočnom koncerte Štedré vločky vystúpi viacero známych umelcov. Košičania určite ocenia prítomnosť Barbary Haščákovej, ktorá sa už štyri roky zdržiava väčšinou v USA, ale o ktorej určite neplatí ono známe "zíde z očí - zíde z mysle". S Barbarou, ktorá len pred pár dňami pricestovala z Floridy, sme si pohovorili nad šálkou čaju.

· Tešíte sa na Vianoce?
Áno. Veľmi. Vianoce milujem. Je to obdobie, kedy sa vždy stretne celá rodina. Veľmi sa teším aj na krásnu atmosféru, ktorá vždy sprevádza Vianoce.
· Máte už nakúpené darčeky? Čo rada dostávate a čo by ste si pod stromčekom chceli nájsť?
Darčeky už mám, ale ešte mi treba čo - to dokúpiť. Rodine a priateľom vždy kupujem to, čo ich najviac poteší. A čo by som si priala na Vianoce? Potešia ma aj maličkosti. A ešte želanie, aby sme my všetci, ľudia, boli lepší, aby sme si viac pomáhali a ešte viac lásky, pretože tej nikdy nie je dosť.
· Takže Vianoce prežijete doma?
Áno, teším sa hlavne na brata, ktorý mi autorsky pomáha aj s mojimi piesňami. V Košiciach budem asi mesiac a pol, v januári sa vraciam do USA.
· Ako sa vám darí za "veľkou mlákou"?
Veľmi dobre. Žijem prevažne na Floride, ale účinkujem na rôznych podujatiach aj v iných mestách a štátoch USA. Spievala som v New Yorku, chystám sa do Kanady, veľa ponúk mám z Orlanda. V Amerike mi prednedávnom vyšlo CD nazvané Secrets of Happiness.
· Čo vaši slovenskí fanúšikovia?
Pripravujem aj CD v slovenčine, mám už hotové štyri skladby a možno naspievam v slovenčine aj niektoré moje "americké" piesne.
· Potešila vás ponuka vystúpiť na našom koncerte?
Áno, veľmi. Už sa veľmi teším na košické publikum.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...