Vyhľadávanie:

Basketbalisti o majstra

Basketbalisti o majstra

Podobne ako vlani, aj v tomto roku pripravujeme v mesiacoch október, november basketbalový turnaj o Pohár prezidenta a majstra U. S. Steel Košice pre rok 2006. Bude to už II. ročník podkošového šampionátu, ktorého sa zúčastní 6 mužstiev, a to Expatriates, Vedenie, Prvovýroba (DZ Koksovňa, Vysoké pece, Oceliareň), Valcovne a Obalová vetva (DZ Teplá valcovňa, Studená valcovňa, Zušľachťovne), Druhovýroba a Podpora výroby (DZ Hutnícka druhovýroba, Energetika, Doprava) a Údržba (DZ Servis a služby, Mechanika, Opravy).

Majstrovstvá začnú prvými zápasmi v telocvični ZŠ Starozagorská na sídlisku KVP (kde sa hralo vlani) v piatok 20. októbra. Ďalšie hracie dni budú upresnené na zasadnutí vedúcich mužstiev vo štvrtok 12. októbra o 14.00 hodine v Šaci blok č. 4, 4. poschodie v kancelárii Jána Cabana, kde je potrebné priniesť súpisky s maximálnym počtom 12 hráčov. Na tomto zasadnutí sa uskutoční žrebovanie zápasov a určí sa tiež poradie troch stretnutí v jeden deň. Hrať sa bude systémom každý s každým, za jednotlivé tímy môžu nastúpiť iba zamestnanci U. S. Steel Košice. Keď sa niektorý divízny závod neprihlási do súťaže, môžu jeho zamestnanci hrať aj za iný výber. Ale budú môcť byť na súpiske iného výberu iba so súhlasom vedúceho mužstva materského DZ a mať povolenie na hosťovanie. Ďalší prestup už počas rozbehnutého turnaja nie je možný.

Hrací hrubý čas je 2 x 20 minút s 5 minútovou prestávkou. V prípade nerozhodného výsledku sa zápas predlžuje o 3 minúty. Keď ani toto predĺženie neprinesie víťazstvo jednému či druhému mužstvu, päť hráčov, ktorí boli v čase ukončenia stretnutia na palubovke, bude hádzať po jednom trestnom hode až do rozhodnutia (potom sa už môžu na čiare trestného hodu postaviť aj hráči zo striedačky).

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...