Vyhľadávanie:

Behom k naplneniu snov detí

Behom k naplneniu snov detí

Východoslovenská energetika, a.s., Košice (VSE) a agentúra Progress Promotion pripravili pre obyvateľov Košíc a okolia charitatívne podujatie VSE City Run, benefičnú akciu, výťažok z ktorej poputuje na konto školských zariadení pre telesne postihnuté deti a mládež na Opatovskej ceste 97 v Košiciach a na naplnenie ich snov o pekných prázdninách.

Do akcie sa môže zapojiť každý, kto sa zaregistruje, kúpi si štartové číslo, čím prispeje konkrétnou finančnou čiastkou na dobrú vec, a postaví sa v piatok, 20. júna, na štart približne štvorkilometrovej trate centrom mesta. Pre tých, ktorí si netrúfajú zdolať túto trať, alebo to v piatok popoludní (o 17. hodine je štart inline korčuliarov a o 17.30 hodine štart behu) už nestihnú a radi by sa do tejto benefičnej akcie zapojili, pripravili alternatívu. Na pódiu Dolnej brány budú v piatok počas celého dňa pripravené stacionárne bežecké pásy, kde bude môcť každý aspoň symbolicky odbehnúť toľko metrov, na koľko sa cítia. Pás bude vďaka študentom v permanencii celý deň, s cieľom zdolať čo najviac kilometrov. Za každý z nich prispejú partneri a organizátori podujatia do charitatívnej zbierky, ktorá po prirátaní výnosu z predaja štartovných čísel poputuje deťom v škole na Opatovskej ceste.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...