Vyhľadávanie:

Bež so srdcom

Bež so srdcom

Príležitosť pre tých, ktorí chcú spojiť príjemné s užitočným a podporiť dobré veci v regióne východného Slovenska, ponúka unikátny charitatívny projekt Bež so srdcom. Participuje na ňom Karpatská nadácia spolu s Medzinárodným maratónom mieru a darcovským portálom neziskovej organizácie Ľudia ľuďom.

„Maratónsky klub Košice daroval projektu Bež so srdcom 204 štartových čísiel, ktoré možno vydražiť alebo kúpiť. Rozhodnúť sa, ktoré organizácie by mal výťažok podporiť, nebolo jednoduché,“ uviedla na stretnutí s novinármi riaditeľka Karpatskej nadácie Laura Dittel, ktorá projekt predstavila spolu s Branislavom Koniarom z Maratónskeho klubu Košice a riaditeľom n.o. Ľudia ľuďom Rolandom Kyškom. „Nakoniec sme vybrali tri organizácie – Oázu – nádej pre nový život, ktorá pomáha bezdomovcom, Regionálne centrum pomoci Ligy proti rakovine v Košiciach a organizáciu Novorodenec, ktorá sa zaoberá záchranou predčasne narodených detí.“

Dôležité je vedieť, že projekt je otvorený pre každého. Podporiť vybranú neziskovú organizáciu finančným darom môžete, aj keď bežať nebudete. Ak áno, postup je veľmi jednoduchý. Stačí si na portáli
www.bez­sosrd­com.ludialudom.sk vybrať maratónsku disciplínu a organizáciu, ktorú chcete podporiť. Potom máte dve možnosti. Buď sa zapojíte do dražby o štartové číslo, vyvolávacia cena pri polmaratóne a maratóne je 39 eur, pri minimaratóne 11 eur, alebo ho môžete za 50 eur ihneď získať. Po úspešnej kúpe alebo dražbe dostanete od Karpatskej nadácie registračný kód, pod ktorým sa už bezplatne zaregistrujete na vybranú disciplínu MMM.

Symbol projektu Bež so srdcom na štartovom čísle MMM budú mať iba bežci, ktorí sa doň zapojili. Projekt potrvá do 31. augusta 2016.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...