Vyhľadávanie:

Bežci na Silvestra i po Novom roku

Bežci na Silvestra i po Novom roku

Vytrvalci nebudú oddychovať ani počas sviatočných dní. Mnohí sa už tešia na tradičné Silvestrovské behy v Horovciach a v Prešove, ako aj na Košický trojkráľový beh.

 V Horovciach sa bude vo štvrtok 31. 12. 2015 konať už XXXII. ročník Silvestrovského behu pod názvom Horovská desiatka. Štart bude o 11. hodine pred miestnym kultúrnym domom a na 10-kilometrovej trati budú bojovať pretekári v piatich vekových kategóriách mužov a troch kategóriách žien. Pre troch najlepších v každej kategórii pripravili organizátori hodnotné vecné ceny. Štartovné je päť eur. V cene je zahrnutý obed, občerstvenie na trati, tričko a účastnícka vlajka.

 Podobne aj v Prešove pripravujú Oblastný bežecký spolok a Olympijský klub v Prešove Silvestrovský beh na 7-kilometrovej trati po nábreží Torysy. Štart je o 10. hodine pri ZŠ na Šmeralovej ulici (Sídlisko III.). Štartovné je tiež päť eur, prví traja v piatich vekových kategóriách mužov a dvoch kategóriách žien budú odmenení medailami a najrýchlejší muž i žena získajú osobitné ceny v podobe víťazných pohárov.

 V novom roku sa 6. januára 2016 uskutoční vo východoslovenskej metropole Košický trojkráľový beh. Na 5 100-metrovú trať ulicami v centre mesta odštartujú pretekári pred Immaculatou, kde bude aj cieľ, o 15. hodine. Preteky sú vypísané pre juniorov, juniorky a štyri vekové kategórie mužov a žien. Štartovné je osem eur, pri prezentácii pred štartom desať eur. Prezentovať sa možno počas dvoch dní, a to v utorok 5. januára od 16.00 do 19.00 hod. a v deň štartu 6. januára od 11.00 do 14.00 hod. v objekte Strednej priemyselnej školy dopravnej na Hlavnej ulici č. 113. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...