Vyhľadávanie:

Bezplatné vyšetrenia dermatoskopom

Bezplatné vyšetrenia dermatoskopom

Ako sme už informovali, prostredníctvom Nadácie U. S. Steel Košice získalo kožné oddelenie Nemocnice Košice-Šaca, a. s., 1. súkromnej nemocnice digitálny dermatoskop. Tento jedinečný prístroj odhaľuje všetky procesy a zmeny, ktoré sa dejú v tzv. materskom znamienku a umožňuje včasnú diagnostiku kožného rakovinového nádoru.

Spoločnosť U. S. Steel Košice na základe dohody so šačianskou nemocnicou umožňuje svojim zamestnancom bezplatné vyšetrenie troch materských znamienok na tomto prístroji. Na vyšetrenie sa treba vopred objednať na telefónnom čísle 7234 453, a to v pracovných dňoch od 9.00 do 11.30 hod. Pri dohodnutej návšteve kožnej ambulancie v nemocnici na 11. poschodí sa železiari musia preukázať identifikačným preukazom USSK. Rátať treba s tým, že termíny sú už na október obsadené. Keďže počet vyšetrení je limitovaný, v prípade vysokého záujmu budú uprednostňovaní zamestnanci rizikových pracovísk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...