Vyhľadávanie:

Blížia sa jubilejné letné športové hry

Blížia sa jubilejné letné športové hry

V tomto roku, opäť v septembri, sa uskutoční jubilejný 25. ročník Letných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice. V dňoch 3. - 5. septembra 2015 budú naši zamestnanci súťažiť v dvanástich športových odvetviach, trinásta súťaž v golfe je na programe o týždeň neskôr, v nedeľu 13. septembra, na deväť jamkovom golfovom areáli v Malej Ide.

Súťaže v bowlingu, bedmintone a v tenise budú prebiehať počas troch dní od 3. do 5. septembra, ostatné športy sa uskutočnia v sobotu.

Turnaj v šachu odohrajú šachisti tohto roku v herni vysokoškolských internátov na Jedlíkovej ulici. Keďže v sobotu 5. septembra bude na štadióne Technickej univerzity v Košiciach súťaž v ľahkej atletike, náš turnaj v malom futbale sa bude môcť hrať až od 15.30 do 20.00 hod. V prípade väčšieho záujmu o malý futbal sa súťaž v tomto športe bude môcť začať v popoludňajších hodinách už v stredu 2. septembra.

Novinkou jubilejného ročníka športových hier bude otvárací ceremoniál, ktorý sa po prvý raz v ich histórii uskutoční v areáli podniku. Slávnosť bude vo štvrtok 3. septembra 2015 o 9. hodine pred administratívnou budovou vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice. Vyhlasovanie výsledkov a odovzdávanie cien sa uskutoční v sobotu 5. septembra od 18.00 hod. v Spoločenskom pavilóne.

Už dnes, 22. júla, nájdete na intranete v sekcii šport kompletné informácie o pripravovaných letných športových hrách, propozície, prihlášky do súťaží jednotlivcov i kolektívov, ako aj zoznam vedúcich športov a členov organizačného výboru. Uzávierka prihlášok je 24. augusta 2015.

Prvé zasadnutie organizačného výboru sa uskutoční v utorok 25. augusta a druhé zasadnutie bude tiež v utorok 2. septembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...