Vyhľadávanie:

Bolo to fajn

Bolo to fajn

Pre štyridsaťpäť vysokoškolákov sa skončila dvojmesačná letná platená stáž

Internship
Stretnutie predstaviteľov manažmentu U. S. Steel Košice s účastníkmi letnej platenej stáže sa nieslo v perfektnej atmosfére. Každý zo študentov dostal od viceprezidenta pre ľudské zdroje Miroslava Kiraľvargu i malý spomienkový darček.

"Bolo to fajn. Fantastický kolektív, mnohému som sa priučil," skonštatoval študent teraz už štvrtého ročníka Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave Peter Vyšný na rozlúčkovom stretnutí účastníkov letnej platenej stáže v U. S. Steel Košice s predstaviteľmi manažmentu spoločnosti, divíznych závodov a úsekov.

S podobnými pocitmi sa po dvojmesačnej práci na konkrétnych projektoch, tréningoch, workshopoch a po naberaní praktických skúseností, či už vo výrobe alebo administratíve, netajili ani ďalší zo štyridsiatichpiatich mladých ľudí. Dva mesiace vo fabrike znamenali pre mnohých z nich jedinečnú príležitosť priučiť sa veciam, ktoré poznali len z teórie, zo školy. Vyskúšali si tiež ako viesť firmu a oboznámili sa s jednotlivými aspektmi riadenia podniku.

V mene všetkých študentov sa manažmentu i tútorom za túto možnosť poďakovala na slávnostnej večeri Mária Melníková z Fakulty politických vied a medzinárodných vzťahov. Viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga v svojom príhovore pripomenul, že program Internship má v našej spoločnosti už tradíciu. Ocenil a poďakoval sa za dvojmesačnú prácu všetkým študentom. Možno v budúcnosti to budú práve oni, ktorí posilnia rady hutníkov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...