Vyhľadávanie:

Bowling Cup Zušľachťovní

Bowling Cup Zušľachťovní

V piatok 14. januára 2011 zorganizovala ZO OZ KOVO DZ Zušľachťovne a obalová vetva 5. ročník turnaja Bowling Cup. Na štvordráhe BOWLING-SPOTU Lokomotíva Košice na Čermeľskej ceste štartovalo 65 členov odborovej organizácie, pozvaných hostí, partnerov a priateľov. O cenné trofeje bojovali muži i ženy nielen v súťaži jednotlivcov, ale aj trojčlenných družstiev.

Medzi mužmi si najlepšie počínal Štefan Kinlovič, druhé miesto obsadil Peter Pasternák (obaja z Kontižíhárne) a na 3. mieste skončil Milan Olách z PZ 1. V kategórii žien bolo na medailových priečkach poradie: 1. Ivana Timková, 2. Alžbeta Hlipalová (obidve z PZ 1), 3. Renáta Lukáčová z dvojstolicového tandemu. Poradie v súťaži družstiev: 1. Štefan Kinlovič, Miroslav Kalina, Matúš Benedik, 2. Maroš Múdry, Juraj Mitro, Ladislav Miženko, 3. Ľubomír Bejček, Maroš Čeremšák, Marián Dubecký. Cenu pre najlepšieho hráča turnaja získal Štefan Kinlovič. O priaznivý priebeh a dobrú organizáciu turnaja sa postarali Ivana Timková, Richard Matiaščik, Alžbeta Hlipalová a Ladislav Matta.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...