Vyhľadávanie:

Bowling Cup Zušľachťovní

Bowling Cup Zušľachťovní

V piatok, 15. januára, zorganizovala ZO OZ KOVO DZ Zušľachťovne a obalová vetva 4. ročník turnaja Bowling Cup. Na štvordráhe BOWLING-SPOTU Lokomotíva Košice na Čermeľskej ceste štartovalo 58 členov odborovej organizácie, pozvaných hostí, partnerov a priateľov. O cenné trofeje bojovali muži a ženy nielen v súťaži jednotlivcov, ale medzi sebou súťažilo aj 14-trojčlenných družstiev. V kategórii mužov zvíťazil Juraj Hudák z PZ 3, na 2. mieste sa umiestnil Miroslav Kalina z Kontižihárne a 3. miesto obsadil Richard Matiaščik z PZ 3.

U žien dominovala Erika Paulinská z vedenia, na 2. mieste skončili až dve súťažiace, a to vlaňajšia víťazka Renáta Lukáčová z 2-ST a Jana Šolcová z PZ 1. Na 3. mieste sa umiestnila Ivana Timková z PZ 1.

V súťaži družstiev bolo na prvých troch priečkach poradie: 1. Renáta Lukáčová, Miroslav Kalina a Štefan Kinlovič, 2. Ľubomír Bejček, Juraj Hudák a Jozef Značko, 3. Ladislav Miženko, Maroš Múdry a Juraj Mitro. Cenu pre najlepšieho hráča z pozvaných hostí získala Veronika Kinlovičová.

Všetci, ktorí skončili na stupňoch víťazov, získali nielen pekné poháre, ale aj vecné odmeny a fľaše šampanského. O organizáciu turnaja sa, podobne ako vlani, pričinili Miroslav Kalina, Ladislav Matta a Renáta Lukáčová, ktorým patrí poďakovanie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...