Vyhľadávanie:

Bowling už vo štvrtok

Bowling už vo štvrtok

V závere tohto týždňa sa v Bowling pube na triede KVP uskutočnia majstrovstvá U. S. Steel Košice v bowlingu. Po vlaňajšom neobyčajnom záujme zo strany zamestnancov našej spoločnosti, kedy sa prihlásilo 299 štartujúcich, bude v tomto roku tento počet prekonaný. Do včerajšieho dňa sa prihlásilo už 320 hráčov, ale uzávierka prihlášok je až dnes, takže tento počet môže byť ešte vyšší.

Pretože hra jedného mužstva trvá presne 35 minút a v sobotu by sa hralo až neskoro do noci, preto sme požiadali organizátorov z Bowling pubu o rozšírenie hracieho času na štvrtok popoludní so začiatkom od 15. hodiny. Presný časový rozpis priebehu šampionátu je na intranete - šport, kliknúť na piktogram kolky, kde si účastníci môžu pozrieť deň i čas, kedy majú na dráhy nastúpiť. Slávnostné otvorenie turnaja bude v sobotu, 21. apríla, o 8.15 hod. O 8.25 hod. štartuje prvé mužstvo a o 23. hodine ukončí sobotňajší program posledný tím. V nedeľu, 22. apríla, sa od 8.30 hod. uskutoční súťaž 36 najlepších jednotlivcov a medzi 12.30 hod. a 13.00 bude vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien najlepším družstvám i jednotlivcom v kategóriách mužov i žien.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...