Vyhľadávanie:

Bowling vysokopeciarov

Bowling vysokopeciarov

Vo štvrtok, 27. novembra, zorganizovala ZO OZ METALURG DZ Vysoké pece pre svojich členov 2. ročník turnaja v bowlingu. V turnaji štartovalo 20 trojčlenných družstiev a ďalších dvadsať ich spolupracovníkov prišlo svojich kolegov do Bowling pubu na triede KVP povzbudiť. Súťažilo sa o zaujímavé ceny. Členovia prvých troch mužstiev získali okrem pekných pohárov aj fľašu šampanského. Ohodnotení boli aj traja najlepší v súťaži jednotlivcov.

Víťazstvo si vybojovala trojica z prevádzky Vysokých pecí, ktorá získala aj putovný pohár. Pre všetkých zúčastnených bol pripravený chutný guľáš s občerstvením. Vysokopeciari si toto športové popoludnie veľmi pochvaľovali a už sa tešia na ďalší ročník. Ja osobne som mal najväčšiu radosť z toho, že títo chlapci, ktorí len nedávno skončili viac ako stodňovú opravu GO VP1, kde robili v ťažkých podmienkach, sa takto odreagovali. Zároveň si od každodenných pracovných povinností pri športe oddýchli a schuti zasúťažili. Na snímke členovia víťazného tímu Jozef Suvák (vľavo) a Rado Brziak s cennými trofejami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...