Vyhľadávanie:

Bowling vysokopeciarov

Bowling vysokopeciarov

Uplynulé dni boli pre odborárov ZO OZ KOVO Vysokých pecí rušné. Pracovný týždeň sa začal v pondelok 17. októbra školením členov výboru základnej organizácie a úsekových dôverníkov k legislatívnym zmenám v Zákonníku práce a Zákone č. 124 o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci. Vo štvrtok sa potešili jednodňovým zájazdom do poľského Nového Targu a týždeň zakončili v piatok 21. októbra turnajom v bowlingu.

V 5. ročníku turnaja, ktorý sa odohral na štvordráhe Bowling Pubu na Sídlisku KVP, štartovalo 24 trojčlenných družstiev. O turnaj je z roka na rok väčší záujem, o čom svedčí aj zvyšujúci sa počet súťažiacich i divácky interes spolupracovníkov. Zápolenie sa už tradične nieslo v znamení rivality medzi vysokopeciarmi a zamestnancami dcérskej spoločnosti Vulkmont a.s. V súťaži družstiev si s veľkým bodovým náskokom prvenstvo vybojovala trojica Michal Tabák, Ondrej Juraško a Tibor Szalona, ktorá zároveň získala aj putovný pohár. Organizátori vyhodnotili a pohármi i vecnými cenami odmenili aj troch najlepších jednotlivcov v kategóriách mužov a žien. Medzi jednotlivcami - mužmi zvíťazil Ivan Chmura, medzi ženami dominovala Zuzana Kolesárová.

So športovou úrovňou turnaja a organizáciou podujatia, vrátane chutného guláša a občerstvenia, boli všetci účastníci spokojní a už teraz sa tešia na ďalší ročník. "Ja osobne som mal najväčšiu radosť z tohto, že naši chlapi, vrátane kolegov z Vulkmontu, ktorí pracujú vo vysokopecnom závode v ťažkých podmienkach, si oddýchli od každodenných pracovných povinností, zabavili sa a zregenerovali svoje sily," poznamenal odborový predák vysokopeciarov a zároveň člen víťazného tímu Michal Tabák.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...