Vyhľadávanie:

Bowling vysokopeciarov

Bowling vysokopeciarov

V piatok, 9. októbra, zorganizovala ZO OZ METALURG divízneho závodu Vysoké pece 3. ročník turnaja v bowlingu. Štartovalo 22 trojčlenných družstiev a ďalších dvadsať vysokopeciarov prišlo do Bowling pubu na Triede KVP svojich spolupracovníkov povzbudiť. V súťaži družstiev si najlepšie počínala trojica Pavel Grajzel, Tibor Szalona a Milan Janšo, ktorá zvíťazila len tesne s náskokom troch bodov a zaslúžene si vybojovala putovný pohár. Druhú priečku obsadili Michal Tabák, Ondrej Juraško a Tomáš Marton, na 3. mieste sa umiestnili Jozef Suvák, Radoslav Brziak a Martin Gecík. Najlepšie sa darilo Ivanovi Chmurovi, ktorý sa stal celkovým víťazom v súťaži jednotlivcov. Na 2. mieste skončil Jozef Suvák a 3. miesto obsadil Tibor Szalona.

Všetci medailisti získali cenné trofeje a okrem vecných cien organizátori pripravili nielen pre súťažiacich, ale aj pre ich fanúšikov z radov zamestnancov Vysokých pecí malé občerstvenie a chutný guľáš. Všetci prítomní si toto športové popoludnie veľmi pochvaľovali a už teraz sa tešia na ďalší ročník turnaja v bowlingu. Ja osobne som mal radosť z toho, že chlapi, ktorí sa v ťažkých podmienkach podieľajú na chode výroby a údržby na vysokých peciach, si takýmto spôsobom mohli oddýchnuť a po práci relaxovať.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...