Vyhľadávanie:

Brány firmy otvorené našim rodinám

Brány firmy otvorené našim rodinám

Family Safety Day sa vydaril nad očakávanie

Počas uplynulého víkendu firma po prvý raz v histórii otvorila svoje brány rodinám železiarov. V dňoch 22. a 23. septembra sa uskutočnil prvý ročník podujatia Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day. Akcia sa stretla s mimoriadne veľkým záujmom. Možnosť pozrieť si pracoviská najbližších a zúčastniť sa atraktívneho programu využilo viac ako 4 100 návštevníkov, ktorí nešetrili slovami chvály. Na množstvo atrakcií pre malých i veľkých, ale i výbornú organizáciu. Okrem prehliadky teplej valcovne či autobusovej prehliadky podniku sa hostia zoznámili s výrobkami U. S. Steel Košice, videli časť ťažkých mechanizmov používaných v oceliarskych prevádzkach, dozvedeli sa, akú pozornosť firma venuje bezpečnosti práce svojich zamestnancov, prečo je ochrana zdravia a životov pracovníkov pre ňu najdôležitejšia a čo pre to robí. Prezentovali sa tiež ekológovia, hasiči, kynológovia, záchranári, policajti, nechýbali súťaže a tvorivé dielne pre deti, športové aktivity a pestrý kultúrny program.

Radosť z hojnej účasti mal aj prezident U. S. Steel Košice David J. Rintoul, ktorý bol otcom myšlienky zorganizovať takéto podujatie. Presviedčali ho o tom, ako povedal počas sobotňajšieho otvorenia akcie, skúsenosti zo závodu Great Lakes Works, kde malo medzi zamestnancami obrovský úspech. Podporu našiel aj medzi našimi odborármi. Ako uviedli predseda Rady odborov OZ KOVO USSK Mikuláš Hintoš i podpredseda Juraj Antalík medzi oceliarmi, stáli za touto myšlienkou od začiatku. Prvý ročník podujatia si nenechal ujsť ani generálny manažér pre bezpečnosť a hygienu práce United States Steel Corporation Jeffery R. Dierdorf. Všetkým, ktorí sa na príprave a realizácii podujatia podieľali, patrí vďaka.

Viac informácií v prílohe Family Safety Day (pdf, 4.3 MB)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...