Vyhľadávanie:

Britská veľvyslankyňa v EDC

Britská veľvyslankyňa v EDC

EDC
S mimoriadnou a splnomocnenou veľvyslankyňou Britského kráľovstva v Bratislave Judith MacGregor na tému ďalších možných investícií na východe Slovenska rokovali viceprezident pre výrobu Scott C. Pape, generálny manažér USSK pre regionálny rozvoj a výkonný riaditeľ EDC Juraj Augustín a riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača.

Ako Oceľ východu informoval generálny manažér USSK pre regionálny rozvoj a výkonný riaditeľ EDC Juraj Augustín, v minulých dňoch navštívila Centrum ekonomického rozvoja v Košiciach mimoriadna a splnomocnená veľvyslankyňa Britského kráľovstva v Bratislave Judith MacGregor.

Cieľom jej návštevy bolo bližšie sa oboznámiť so spoločnosťou U. S. Steel Košice, jej orientáciou, výsledkami a cieľmi v regióne. Súčasťou programu bola prezentácia EDC spoločnosti U. S. Steel Košice, jeho aktivít, výsledkov a možností bližšej spolupráce medzi britským veľvyslanectvom a EDC pri získavaní priamych zahraničných investícií z britských ostrovov na východ Slovenska.

Britská veľvyslankyňa predstavila možnosti rôznych spoločností, ktoré môže v blízkej budúcnosti usmerniť v prípade ich záujmu o investovanie na východe Slovenska a prostredníctvom nášho EDC ich získať ako nových členov komunity zahraničných investorov v našom regióne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...