Vyhľadávanie:

Budeme mať nové stravovacie karty

Budeme mať nové stravovacie karty

Čochvíľa dostaneme nové stravovacie karty. Firma Sodexo sa k ich výmene zaviazala pri rokovaniach o novej zmluve o poskytovaní stravovacích služieb na najbližších päť rokov so spoločnosťou U. S. Steel Košice. Dizajn kariet sa bude od súčasného trochu líšiť.

"Na jednej strane magnetickej karty bude logo firmy Sodexo a osobné číslo zamestnanca tak ako doteraz, na druhej strane nájdu hutníci kontakt na garančné centrum Sodexo a telefónne čísla manažérov pre bufety a závodné jedálne," informovala nás riaditeľka prevádzky Sodexo v U. S. Steel Košice Jaroslava Jánošová. Akcia sa začne, ako dodala, už na budúci mesiac, v septembri. Výmena bude postupná, každý mesiac vydajú približne 1 500 nových kariet (po jednotlivých divíznych závodoch). V septembri budú platiť tak pôvodné, ako aj nové karty, samozrejme s jedným kreditom, pričom od októbra už bude možné nakupovať len s novou kartou. Zamestnancov dcérskych spoločností sa výmena dotkne až v budúcom roku. "Nové karty dostanú aj tí železiari, ktorým sme karty v tomto roku vymenili kvôli strate alebo poškodeniu. Bolo ich vyše deväťsto," poznamenala Jaroslava Jánošová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...