Vyhľadávanie:

Bufety a jedálne ako zvyčajne

Bufety a jedálne ako zvyčajne

Skutočnosť, že väčšina zamestnancov firmy ostala minulý týždeň po dohode vedenia USSK a odborárov doma so 60-percentnou náhradou mzdy, ovplyvnila, pochopiteľne, aj oblasť stravovania. Predaj v tzv. malých bufetoch firma Sodexho, podľa vyjadrenia Marty Tözserovej, manažérky predaja, obmedzila, niektoré boli dokonca zatvorené, v iných upravili otváracie hodiny.

"Zmeny sa nedotkli šiestich zmenových bufetov, ktoré mali bežné otváracie hodiny, rovnako ako závodné jedálne, ktoré však ponúkali len dva druhy jedál plus polievku." Situáciu podľa jej vyjadrenia celý minulý týždeň analyzovali aj na pravidelných stretnutiach s kompetentnými z U. S. Steel Košice a viceprezidentom pre ľudské zdroje Martinom Pitorákom. "Bufety po dohode s jednotlivými závodmi postupne otvárame, otváracie hodiny prispôsobujeme ich požiadavkám, no prevádzku niektorých znovu obmedzujeme. Záleží od počtu ľudí na pracoviskách," komentovala situáciu v piatok minulého týždňa M. Tözserová. Uviedla tiež, že v každom stravovacom zariadení mala byť výveska s informáciami o zmenách otváracích hodín. Z nich sa mali hutníci tiež dozvedieť, ktorý z najbližších bufetov je otvorený a kedy.

Od pondelka, 26. januára, platia v bufetoch a jedálňach zvyčajné otváracie hodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...