Vyhľadávanie:

Čakáme ešte ďalšie výkresy

Čakáme ešte ďalšie výkresy

Termín uzávierky výtvarnej súťaže pre deti predlžujeme

Ak ste prehliadli dátum uzávierky výtvarnej súťaže, alebo vaše deti nestihli obrázok do 16. júna nakresliť, potešíme vás. Termín uzávierky súťaže, v ktorej oceníme 15 autorov peknými cenami, predlžujeme do 8. júla 2015.

Zopár užitočných informácií. Chceme, aby deti nakreslili, čo sa im najviac páčilo na tohtoročnom firemnom podujatí Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day, ktoré sa konalo 6. júna 2015 v U. S. Steel Košice. Do súťaže sa môžu zapojiť aj deti, ktoré sa tohtoročného podujatia nezúčastnili, ale boli na niektorom z jeho troch predchádzajúcich ročníkov. Najkrajšie výkresy uverejníme v Oceli východu.

Súťaž je určená pre deti zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností vo veku do 15 rokov. Pri tvorbe (výkresy formát A4 alebo A3) je možné použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami). Výkresy opatrite menom, priezviskom a vekom autora. Pripojte meno a priezvisko rodiča, adresu, číslo telefónu, na ktorom je zamestnanec dosiahnuteľný, prípadne miesto pracoviska.

Práce doručte do redakcie Oceľ východu osobne alebo poštou na adresu: Oceľ východu, Vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice.

Každý autor môže zaslať iba jeden výkres.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...