Vyhľadávanie:

Cassovia natiahla sériu

Cassovia natiahla sériu

Boli sme v Steel aréne na hokejovom zápase našich obchodníkov so zákazníkmi

Už po jedenásty raz sa vo štvrtok 21. marca 2013 stretli na ľade v Steel aréne vo vzájomnom stretnutí hokejisti dvoch spriatelených tímov Cassovia Super Stars - Bohemia Steelers. Zo súboja, ktoré slávnostným buly otvoril viceprezident USSK pre predaj a marketing Christian Korn, vyšli víťazne domáci po výsledku 6:4 (2:2, 2:0, 2:2). Na ľade sa už od prvej minúty rozpútal dramatický súboj. Hostia z tímu Bohemia Steelers mali totiž zo vzájomných stretnutí nepriaznivú bilanciu 4:6 na zápasy a tento stav sa snažili zmeniť.

Hráčom z Bohemie úvod vyšiel parádne a už v piatej minúte otvoril skóre Peter Zůbek. Gól hostí povzbudil a o tri minúty neskôr Mirko Zedník upravil na 0:2. Až po tomto góle domáci pridali na dôraze v osobných súbojoch, zlepšili kombinácie a v desiatej minúte Rastislav Rusič strelou pomedzi betóny brankára znížil na 1:2. Hokejisti Cassovie potom v ďalších minútach zatlačili svojho súpera pred vlastnú bránku a vyrovnanie zariadil štyridsaťdva sekúnd pred koncom prvej tretiny Juraj Bolf. Do druhého dejstva nastúpili obidve mužstvá s vyčkávacou taktikou. Prehustili priestor pred vlastnými bránkami a snažili sa o rýchle protiútoky. V 10. minúte tejto časti zápasu ušiel obrane hostí Juraj Mondík a svoje sólo zakončil tretím gólom. Hráči Bohemie v snahe vyrovnať otvorili obranu, v 17. min. sa im to však vypomstilo. Do šance sa dostal Martin Kováč a strelou po ľade zvýšil na 4:2. Hostia ani po tomto góle nerezignovali. Hneď na začiatku poslednej tretiny Josef Buják znížil na 4:3 a vyrovnanie viselo na vlásku. Hostia sa snažili, do gólových šancí sa postupne dostali Mašín, Barbořák i Sklenář, ale brankár domácich Miroslav Kiraľvarga junior sa nedal prekvapiť. Na druhej strane však boli hráči Cassovie strelecky oveľa efektívnejší. Najprv v jedenástej minúte tretej tretiny strelecky disponovaný Juraj Mondík zvýšil na 5:3 a o štyri minúty neskôr Miroslav Nagy strelil šiesty gól domáceho tímu. V závere výsledok už len prikrášlil svojím druhým gólom v zápase Josef Buják.

Tak ako po každom z doterajších vzájomných stretnutí, aj teraz boli spestrením zápasu samostatné nájazdy všetkých hráčov oboch mužstiev. Začínal hosťujúci Rudolfský, ktorý nedal a podobne si počínal aj domáci Bolf. Keď v druhej sérii Barbořák nedal a Kováč mieril presne, domáci viedli 1:0. Potom z hostí nedali Zedník ani Mašín, do čierneho netrafili ani domáci Nagy s Maďarom. Až v piatej sérii Buják vyrovnal na 1:1 a tento stav trval aj po neúspešných nájazdoch domáceho Palaia, Baču, Rusiča i hosťujúcich hráčov Balka a Sklenářa. Až v ôsmej sérii najprv Puchar dostal tím Bohemie do vedenia, vzápätí však Šesták vyrovnal na 2:2. Ani v ďalších nájazdoch gól nedali hosťujúci Bartoš, Hájek, Starý i Hrabalík, ako aj domáci Udodik, Nižník a Beličák. Až v dvanástej sérii Mondík rutinérsky upravil na 3:2 pre Cassoviu. Na druhej strane Hartman nedal a posledný z našich Holub zvýšil na 4:2. Dlhú sériu samostatných nájazdov napokon ukončil gólom hosťujúci Meršák a upravil na konečný stav 4:3.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...