Vyhľadávanie:

Cassovia Tour 2007

Cassovia Tour 2007

Po úspešnom ukončení turnajovej série v bowlingu, na ktorej sa v minulom roku so záujmom zúčastňovali aj zamestnanci U. S. Steel Košice, sa v januári začína prvým turnajom už tretí ročník tejto súťaže. Uskutoční sa už počas najbližšieho víkendu 13. a 14. januára v Bowling pube na Sídlisku KVP v Košiciach. Táto herňa je jediná vo východoslovenskej metropole, ktorá spĺňa parametre bowlingovej asociácie.

Organizátor súťaže Cassovia Tour 2007, bowlingový klub GBK Košice, pripravil v tomto roku zmenu v propozíciách v tom, že hráčom budú prideľované handicapy základné a výkonnostné (bodové zvýhodnenia) podľa výkonnosti jednotlivých hráčov. Štartovné je 400 korún, každý hráč odohrá štyri kvalifikačné kolá a pre víťazov sú pripravené zaujímavé ceny. Propozície a obsadzovanie pozícií na dráhe sú zverejnené na www.slovakbowling.sk, kde budú uverejnené aj celkové výsledky. Umiestnenie zamestnancov U. S. Steel Košice s ich dosiahnutými výsledkami uverejníme aj v Oceli východu. Na turnaj sa môžu noví záujemcovia z radov zamestnancov našej spoločnosti prihlásiť a rezervovať si čas hrania na e-mailovej adrese: gbk@maad.sk alebo telefonicky na čísle 0905 346 551.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...