Vyhľadávanie:

Cena kvality pre Labortest

Cena kvality pre Labortest

Pekný úspech dosiahol v uplynulých dňoch kolektív akreditovaného laboratória Koksovne dcérskej spoločnosti U. S. Steel Košice - Labortest, s. r. o., ktorý pod vedením Dariny Szalayovej vykonáva analytické rozbory tuhých palív, odpadových vôd a kalov, koksochemických surovín a výrobkov, ropných olejov a mazív, ako aj rozbory plynov a plynných atmosfér. Od renomovanej inštitúcie LQSi (Laboratory Quality Services International) získal Cenu kvality 2010.

"Na požiadanie nášho externého zákazníka sme sa zapojili do veľkého medzinárodného testu laboratórnych porovnaní analýzy tuhých palív, na ktorom sa zúčastnilo približne šesťdesiat laboratórií na celom svete," konštatoval špecialista Laboratória Koksovne Jozef Stano. "Pri hodnotení kvality skúšok sme obstáli na výbornú. Výsledky sme mali nadštandardné, skrátka lepšie, než bola smerodajná odchýlka testu. Cena, ktorú sme za to získali, sa rovná certifikátu na medzinárodnej úrovni."

Vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice - Labortest, s.r.o. ako aj tím laborantov Koksovne si cenu veľmi vážia. Preto, lebo zvyšuje medzinárodnú prestíž našich laboratórií a potvrdzuje i fakt, že analýzy robia dobre a že kvalita ich práce je na vysokej úrovni. Vedúca odboru Darina Szalayová dodáva, že certifikát laboratóriu pomôže aj pri ďalších medzinárodných aktivitách v tejto oblasti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...