Vyhľadávanie:

Cena za Dobrú prax

Cena za Dobrú prax

Tohtoročný Európsky týždeň bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, ktorý sa začal 25. októbra a počas ktorého sa vo viac ako tridsiatich krajinách v Európe konajú konferencie, výstavy a odborné školenia organizované Európskou agentúrou pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci (EU-OSHA) je zameraný na bezpečnosť v údržbe. Cieľom týchto podujatí je zvýšiť informovanosť o dôležitosti bezpečnosti pre údržbu.

V pondelok sa uskutočnila v Košiciach tlačová konferencia, na ktorej Národný inšpektorát práce prezentoval aktivity na zlepšenie bezpečnosti v údržbe, ktoré sa realizovali a realizujú počas dvojročnej kampane v SR. Na stretnutí sa zúčastnili aj víťazi národného kola európskej súťaže Dobrá prax zameranej na bezpečnosť v údržbe. Vo dvojici najúspešnejších sa ocitla aj spoločnosť U. S. Steel Košice, s.r.o., konkrétne príspevok Pavla Vaščáka (prvý zľava), riaditeľa pre bezpečnosť práce valcovní a finálnej výroby, na tému Denník predáka. Príspevok sa bude uchádzať o umiestnenie aj v medzinárodnom kole európskej súťaže.

Národnú cenu na podujatí od generálnej riaditeľky Národného inšpektorátu práce Jany Popovičovej prevzal zástupca generálneho manažéra USSK pre bezpečnosť a hygienu Róbert Meitner.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...