Vyhľadávanie:

Cenia si pomoc oceliarov

Cenia si pomoc oceliarov

Za humanitárnu pomoc, podporu projektov v oblasti zdravotníctva, vedy, vzdelávania, životného prostredia, či športu, prichádzajú na adresu U. S. Steel Košice často slová vďaky a uznania. V uplynulých dňoch ich našej spoločnosti adresoval aj prešovský eparcha Gréckokatolíckeho biskupstva Ján Babjak. V liste okrem iného úprimne ďakuje za pomoc pri zachovaní kultúrnych hodnôt východného Slovenska a gréckokatolíckej eparchie, konkrétne za podporu projektu obnovy a záchrany dreveného kostolíka sv. Mikuláša v Bodružali.

Ochotu spoločnosti U. S. Steel Košice pomôcť, najmä vzhľadom na komplikovanú finančnú situáciu, si veľmi cení riaditeľka Helena Štelclová i kolektív učiteliek v Materskej škole Valaliky-Buzice. Dar oceliarov - prenosný rádiomagnetofón - poslúži na hudobnú a tanečnú výchovu i na počúvanie rozprávok, rôzne typy hračiek zasa na rozvoj logického myslenia a predstavivosti detí.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...