Vyhľadávanie:

Cením si čas s kolegami v Košiciach

Cením si čas s kolegami v Košiciach

S bývalým generálnym právnym zástupcom USSK Kennethom R. Pepperneym

Ku koncu minulého roka skončil svoju misiu v Košiciach Kenneth R. Pepperney, ktorý bol od 1. marca 2004 generálnym právnym zástupcom a jedným z konateľov USSK.

· Čo robíte, pán Pepperney, po odchode z Košíc? Na akom poste pôsobíte?
Po odchode z Košíc som sa vrátil na právny odbor United States Steel v Pittsburghu, kde som na poste Senior General Attorney, International and Intellectual Property. Teším sa z výziev na mojej novej pozícii.

· Je výborné, že napriek nároku na penziu ste ešte pracovne vyťažený. Ako však využívate svoj voľný čas? A čo s hokejom?
Nuž teraz nemám veľa voľného času. V práci si zvykám na novú pozíciu, doma, ja a moja manželka Barb, sme veľmi zaneprázdnení vybaľovaním našich vecí, kupovaním nábytku a všeobecne so všetkými možnými detailmi, ktoré súvisia s mojím návratom zo Slovenska do U. S. Steel v Pittsburghu. No, starám sa, aby som bol fit. Behám a posilujem. Som si istý, že si v budúcnosti zahrám hokej, ale teraz som spokojný, ak vidím pittsburských tučniakov v televízii.

· Čo hovorí na vaše rozhodnutie pokračovať v práci v Spojených štátoch vaša rodina?
Moja rodina ma v mojej kariére veľmi podporuje. Povedali, že mám príliš energie na to, aby som vysedával doma, a majú pravdu.

· Aké spomienky vám zostanú na roky prežité na Slovensku?
Mám množstvo milých spomienok na roky prežité na Slovensku, aj na prácu v Košiciach. Som veľmi hrdý na U. S. Steel Košice a pozitívny príspevok vstupu spoločnosti pre Slovensko. Spomínam si na prírodné krásy krajiny, zvlášť na prechádzky a túry v Tatrách a v Slovenskom raji. No najviac zo všetkého spomínam na mojich kolegov a priateľov. Sú to nádherní ľudia a cením si čas strávený s nimi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...