Vyhľadávanie:

Certifikáty pre manažérov

Certifikáty pre manažérov

Už počas štúdia riešili konkrétne prípady z praxe

V hoteli Slovan sa 10. decembra tohto roku uskutočnilo slávnostné odovzdávanie certifikátov, profesionálnych certifikátov a profesionálnych diplomov v manažmente 66 absolventom manažérskeho štúdia nadácie City University Bratislava a britskej The Open University Bratislava Business School. Nechýbali medzi nimi ani manažéri z U. S. Steel Košice. Certifikát z predmetu Riadenie zdrojov pre trh získal Eduard Grečner, vedúci odboru Správa a evidencia investičného majetku U. S. Steel Košice a Ladislav Löffler, vedúci odboru pre predaj spoločnosti Refrako.
City University Bratislava bola založená v roku 1990 za podpory Vlády SR a britského Know How Found a odvtedy profesionálne pripravuje manažérov. Uskutočnila už viac ako 19 tisíc manažérskych kurzov na Slovensku v oblasti manažmentu, riadenia ľudí, marketingu a financií. Používa pritom úspešnú študijnú metódu, ktorá prepája teóriu s praxou a zabezpečuje tak riešenie konkrétnych prípadov v praxi už počas štúdia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...