Vyhľadávanie:

Chanbara v Steel Aréne

Chanbara v Steel Aréne

Tvorcovia svetoznámeho japonského predstavenia YAMATO-The drummers of Japan, ktoré mali možnosť zhliadnuť už aj Košičania, pripravili v spolupráci s Tetsurom Shimaguchim, expertom na japonské bojové umenie so samurajským mečom, nové predstavenie CHANBARA. Autor bojových scén projektu spolupracoval s choreografom z filmu Kill Bill, čo je zrejmé aj pri prvom pohľade na pozoruhodné kúsky, ktoré sa v predstavení odohrajú. Kvalitné scény v realistickom podaní stvárňujú japonskí herci a kaskadéri pôsobiaci v ázijských filmoch s tematikou bojových umení. Profesionálne kaskadérske súboje s mečom, spolu so zvukom japonských bubnov a modernou hudbou v sebe, nesú dramatický prvok. Japonská precíznosť, profesionalita kaskadérov, výborná hudba, exotická atmosféra a zaujímavý dej sú zárukou ďalšieho výnimočného zážitku.

Predstavenie Chanbara budete môcť vidieť 6. decembra aj v Košiciach v Steel Aréne. Šiesti čitatelia Ocele východu môžu okrem nových poznatkov získať od organizátora podujatia dve vstupenky na toto atraktívne podujatie. Stačí, ak vystrihnete priložený kupón a odpoviete na súťažnú otázku ako sa volá expert na japonské bojové umenie a spolu s vašimi kontaktnými údajmi a telefónom zašlete na adresu redakcie do 26. novembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...