Vyhľadávanie:

Chceme nadviazať na úspech z minulého roka

Chceme nadviazať na úspech z minulého roka

Spoločnosť U. S. Steel Košice sa opäť predstaví na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne

Podobne ako vlani, aj tohto roku sa spoločnosť U. S. Steel Košice zúčastní na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne (MSV). Toto najväčšie stredoeurópske podujatie svojho druhu, nad ktorým má záštitu Hospodárska komora Českej republiky a Zväz dopravy a priemyslu ČR, sa uskutoční už o necelé dva týždne, v dňoch 7. až 11. októbra. Na brnianskom výstavisku o rozlohe 42 tisíc metrov štvorcových sa predstaví vyše 1 500 domácich a zahraničných vystavovateľov. Medzi nimi nebudú chýbať ani oceliarske spoločnosti. Okrem U. S. Steel Košice sa v juhomoravskej metropole predstavia napríklad Arcelor Mittal, Dunaferr, Salzgitter AG, Železiarne Podbrezová a ďalší.

Organizátori 55. ročníka sa rozhodli tentoraz udeliť štatút Partnerskej krajiny MSV Turecku. Táto krajina s rýchlo sa rozvíjajúcou ekonomikou bude mať vyhradenú špeciálnu časť pavilónu, na ktorej bude vystavovať niekoľko desiatok firiem z rôznych priemyselných oblastí. Ako zvyčajne, ani teraz nebude chýbať bohatý sprievodný program s množstvom prednášok, odborných konferencií, workshopov a seminárov na rôzne aktuálne technické, obchodné a ekonomické témy.

Medzinárodný strojársky veľtrh sa každoročne teší mimoriadnej popularite. Jeho brány prekročí v priemere vyše 80 tisíc návštevníkov. Medzi nimi je aj mnoho našich významných zákazníkov. "Účasť U. S. Steel Košice na tomto veľtrhu je skvelou príležitosťou na posilnenie imidžu a prezentovanie našej firmy, jej výrobného portfólia a ponúkaných služieb. Vytvára tiež priestor na nadviazanie nových a prehĺbenie existujúcich kontaktov s našimi obchodnými partnermi," uviedol na margo našej účasti na veľtrhu generálny manažér pre marketing a strategické plánovanie Gabriel Holub. V Brne nebude chýbať viceprezident pre predaj a marketing Christian Korn, všetci generálni manažéri z úseku Predaj a marketing a zástupcovia obchodníkov a technického servisu pre zákazníkov. Veľtrh navštívi aj prezident USSK George F. Babcoke.

Rovnako ako vlani, aj teraz sa spoločnosť U. S. Steel predstaví v štýlovom stánku pripomínajúcom zvitok ocele. Jeho autorom je architekt Martin Drahovský z Fakulty umení Technickej univerzity v Košiciach. Stánok má dve poschodia, na prízemí sa nachádzajú veľkoplošné obrazovky, na ktorých sa budú premietať prezentačné materiály o U. S. Steel Košice a taktiež sa tam nachádza priestor na občerstvenie. Na poschodí sú tri miestnosti určené na rokovania so zákazníkmi. Súčasťou stánku budú aj vybrané exponáty, ktoré vznikli počas tohtoročného workshopu Metal Inspirations 2013.

Začiatkom októbra Brno ponúkne opäť skvelú príležitosť na prezentáciu firmy a našich výrobkov. Všetci obchodníci veria, že nadviažu na úspechy z vlaňajška, keď do stánku U. S. Steel Košice zavítalo mnoho návštevníkov, ale aj budúcich zákazníkov. V tomto roku je to už druhé takéto významné podujatie, na ktorom sa naša spoločnosť zúčastní. Začiatkom apríla to bol medzinárodný strojársky veľtrh v talianskom Miláne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...