Vyhľadávanie:

Chcete vyhrať pobyt v detskom tábore a ďalšie ceny?

Chcete vyhrať pobyt v detskom tábore a ďalšie ceny?

Súťaž pre všetky deti

Nedeľa 30. mája bude na Aničke patriť všetkým deťom, ktoré sa budú mať chuť zabaviť, pozrieť si pekný program a zasúťažiť si v rôznych disciplínach. Podujatie nazvané Deti, balón letí, nasadať! pripravuje U. S. Steel Košice pri príležitosti Medzinárodného dňa detí. Navyše, vy - deti zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice, máte možnosť zapojiť sa do jednej špeciálnej súťaže, ktorá je určená iba vám. Hlavnou cenou, ktorá čaká na víťaza, je pobyt v detskom tábore podľa vlastného výberu, ktorý do súťaže venovala agentúra Elán. Ďalšie štyri deti majú možnosť vyhrať knihy, či iné pekné ceny. Čo je pre to potrebné urobiť? Stačí nám poslať odpoveď na otázku: S kým a kde by ste najradšej oslávili Medzinárodný deň detí?

Vaše odpovede čakáme do 24. mája 2004 na adrese redakcie. Mená výhercov uverejní Oceľ východu 26. mája. Výhercovia si budú môcť prevziať svoje ceny 30. mája na Aničke, počas podujatia venovaného všetkým deťom pri príležitosti MDD.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...