Vyhľadávanie:

Chráňme si životné prostredie

Chráňme si životné prostredie

Kto zvíťazil v ekologickej súťaži?

Ekologická súťaž Chráňme si životné prostredie, ktorú redakcia Ocele východu vyhlásila v spolupráci s útvarom generálneho manažéra pre environment U. S. Steel Košice, je už uzavretá. Minulý týždeň vo štvrtok, 10. septembra, sme ju spoločne vyhodnotili a rozhodli o víťazoch. Zaujímalo nás, ako a kde by mohli byť košickí hutníci pri zveľaďovaní životného prostredia aktívnejší, aké sú ich skúsenosti, čo robia, či už doma, v mieste svojho bydliska alebo na pracovisku pre to, aby si mohli krásy životného prostredia užívať aj nasledujúce generácie, či vedia o dobrých praktikách či počinoch v svojom okolí, ktoré by bolo hodné nasledovať.

Kto sa teda môže tešiť z výhry?

Prvú cenu, kompostovacie zariadenie, vyhráva Rastislav Šelepský z DZ Oceliareň. Sada ekologických žiariviek sa istotne zíde Františkovi Gregorovi z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, Romanovi Jesenskému z DZ Energetika, Stanislavovi Řihákovi z BSCe, Vincentovi Novotnému (ZHÚ, v súčasnosti na dôchodku) a Viere Behinovej z DZ Servis a služby.
Výhercov budeme kontaktovať, aby sme sa dohodli na termíne i spôsobe prevzatia cien.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...