Vyhľadávanie:

Čo čaká športovcov v budúcom roku

Čo čaká športovcov v budúcom roku

Záujem o rekreačné športovanie a iné telovýchovné aktivity sa roky spájajú s tradíciou organizovania súťaží, o ktoré majú zamestnanci našej spoločnosti záujem. V nich budeme pokračovať aj v budúcom roku. K dvom športovým vrcholom, a to zimnej a letnej olympiáde, smerujú ostatné šampionáty, súťaže a turnaje v individuálnych i kolektívnych športoch o majstra U. S. Steel Košice pre rok 2006.

"Štartujeme 7. januára 2006 Novoročným halovým futbalovým turnajom manažérov o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice v hádzanárskej hale, neďaleko odchodného centra Hornbach," hovorí o pripravovaných akciách športového kalendára na budúci rok manažér pre rekreačný šport a telovýchovu v železiarňach Ján Caban a pokračuje:

"Po tomto turnaji sa 9. januára začne už 39. ročník majstrovstiev USSK v ľadovom hokeji, ktoré budú súčasťou zimnej olympiády. Tá v roku 2006 jubiluje, pretože vo februári sa zídu zamestnanci našej spoločnosti už po desiaty raz pod olympijskými kruhmi. V sobotu 11. februára sa už tradične v Hnilci uskutoční prvá časť zimnej olympiády v behu na lyžiach, o týždeň neskôr 18. februára na Jahodnej bude druhá časť súťaží v obrovskom slalome, snowboarde, v lyžiarskych pretekoch mládeže o Memoriál Jána Tichého, ako aj Detský zimný karneval. Tradične v marci bojujú o titul majstra stolní tenisti a v apríli zorganizujeme šampionát v bowlingu.

Máj a jún bude patriť futbalistom o majstra USSK. Zápasy sa odohrajú na ihrisku TU Košice na Watsonovej ulici. Ešte pred letnou olympiádou stihneme tenisový turnaj manažérov vo štvorhre, ten sa tradične uskutoční na dvorcoch v Mestskom parku. Letná olympiáda už má svoje termíny v dňoch 8. a 9. septembra. Centrom bude opäť štadión Technickej univerzity, kde sa uskutoční slávnostný ceremoniál otvorenia. Naši olympionici s radosťou privítali, že sme pre nich postupne pripravili v lete tričká, šiltovky, potítka, čelenky, safari klobúčiky a v zime čiapky, šály a teraz vo februári si pred štartom na hlavy nasadia flisové čelenky. Pre účastníkov letnej olympiády prekvapenie ešte len chystáme.

V závere roka 2006, konkrétne v októbri, chceme po vydarenej tohtoročnej premiére opäť zorganizovať majstrovstvá v basketbale. Naplánovali sme toho teda dosť. Okrem týchto športových podujatí sa mnohí naši spolupracovníci zúčastňujú aj individuálnych športových podujatí. Teší nás, že všetky podporujú záujem rekreačných športovcov o športovanie a tvoria pritom základ telovýchovných aktivít organizovaných spoločnosťou U. S. Steel Košice."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...