Vyhľadávanie:

Company Day zožal úspech

Company Day zožal úspech



Company Day Brno, pracovno-spoločenské stretnutie s našimi významnými obchodnými partnermi, sa tohto roku opäť konal na vrchole výstavnej sezóny v čase konania 57. ročníka Medzinárodného strojárskeho veľtrhu.

Po podobných podujatiach, ktoré sme zorganizovali v lete pre zákazníkov na Slovensku a Poľsku, bol v tomto roku Company Day v Čechách poslednou akciou tohto druhu.

Pozvanie na podujatie prijalo 14. septembra vyše sto zástupcov našich obchodných partnerov prevažne z Českej republiky, ale i z ďalších krajín. "Tento formát stretnutia sa nám osvedčil z minulosti. Je mimoriadne úspešný, zákazníkmi vysoko hodnotený a zároveň aj nákladovo veľmi efektívny. Zákazníci prichádzajúci na Company Day majú možnosť v rámci večera stretnúť sa a porozprávať na jednom mieste s obchodnými manažérmi a vrcholovým manažmentom našej spoločnosti, vrátane prezidenta U. S. Steel Košice. Tohtoročná akcia bola veľmi vydarená a splnila všetky očakávania. Dôkazom je aj množstvo pozitívnej spätnej väzby, ktoré sme dostali od pozvaných hostí," hodnotí s odstupom času Company Day v Brne generálny manažér pre marketing a obchodné plánovanie Igor Presalovič. Rovnako kladne, dodáva, zákazníci vnímali aj podujatia v Poľsku a na Slovensku, preto v nich budeme v budúcnosti určite pokračovať.


Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...