Vyhľadávanie:

Ďakujeme za vysnívané darčeky

Ďakujeme za vysnívané darčeky

Jozef Turták zo satelitného domova Rožňava DD Dobšiná priblížil radosť detí, ktoré sa vlani prostredníctvom Stromčeka prianí tešili z darčekov zamestnancov U. S. Steel Košice. Z jeho listu vyberáme:

Koncert Stromček prianí bol plný harmónie, lásky, porozumenia a vianočnej pohody. Podujatie v ŠDK prišli pozdraviť známi umelci a zahanbiť sa nedali ani Zuzka a Zsoldi z nášho domova, ktorí využili možnosť zaspievať si s Mariánom Čekovským. Nebol to len program plný spevu, ale aj štedrosti. Rozdávali sa finančné dary pre domovy. Koncert sa konal v piatok, 12. decembra, a v nedeľu, 14. decembra, nás znovu poctila návšteva z U. S. Steel Košice. Každému z detí priniesli vytúžené darčeky. V Dobšinej, v hlavnom domove, sa deti poďakovali vianočným programom. Pripravili si koledy, básne i dramatické pásmo. Návštevníci potom zavítali aj do satelitov v Rožňave. Tu tiež odovzdávali darčeky, porozprávali sa s deťmi a pozvali ich na návštevu do podniku. Naše deti túto ponuku neodmietli. Darčeky všetkých veľmi potešili. Naša Lenka dostala krásne strieborné hodinky, o ktorých sa jej ani nesnívalo. Myslela si, že také želanie sa jej nesplní. Deti dostali kolieskové korčule, kopačky, model auta, kozmetiku, školské tašky, CD, DVD filmy, deky, bábiky, náušnice a mnoho iných krásnych darov. Bol to pekný pohľad na rozžiarené oči detí držiace v rukách vysnívané darčeky.

Za krásne vysnívané darčeky, za pripravené kultúrne podujatie, za milé návštevy Vám tety a ujovia z U. S. Steelu ďakujeme. Deti z Detského domova v Dobšinej a zo satelitov v Rožňave.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...