Vyhľadávanie:

Ďakujeme

Ďakujeme

Od roku 1973 sme sa vo fabrike často stretávali s naším spolupracovníkom Jánom Margitom. Mnohí ho poznáme ako obetavého, do športu zanieteného človeka, ktorý sa ako manažér pre personalistiku a športovú činnosť v ostatných rokoch úspešne podieľal na organizovaní šampionátov v mnohých športoch o majstra U. S. Steel Košice.

Od zajtra už nie je zamestnancom veľkej rodiny železiarov, rozhodol sa pre predčasný odchod, ale určite sa s ním na športoviskách v Košiciach ešte niekde stretneme. Bol dlhoročným predsedom organizačného výboru medzinárodných pretekov v športovej gymnastike Košice Cup, vo futbalovom klube 1. FC Košice vykonával funkciu tajomníka a od roku 1997 bol členom Správnej rady TJ VSŽ. Okrem toho v minulosti predsedal spoločenskej komisii organizačného výboru MMM a medzinárodného tenisového turnaja Slovak Open Challenger.

Za rozvoj športu v bývalých VSŽ, ale aj v meste, získal v roku 2000 Cenu mesta Košice. Včera sa prišiel do redakcie s nami rozlúčiť a všetkým, s ktorými prišiel na pracovisku i na športoviskách do kontaktu, zanechal tento odkaz: "Ďakujem vám všetkým za všetko, za pomoc, priazeň a priateľstvo, ktoré navždy zostane." Aj my ďakujeme za spoluprácu a prajeme mu pevné zdravie a veľa ďalších úspechov v práci.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...