Vyhľadávanie:

Ďalšia šanca skončiť s fajčením

Ďalšia šanca skončiť s fajčením

Už onedlho štartujú intenzívne nadstavbové semináre

Fajčiari pozor! Spoločnosť U. S. Steel Košice v spolupráci so spoločnosťou BAIER-GROUP už onedlho odštartuje sériu nadstavbových seminárov EASYWAY- STOP FAJČENIU!

Sú určené všetkým fajčiarom, ktorí už majú za sebou prvý seminár EASYWAY, no stále sa nedokázali definitívne vzdať fajčenia. Ak teda stále váhate zbaviť sa svojho zlozvyku, po čase ste opäť začali, prípadne vám cigarety stále veľmi chýbajú a neviete bez nich žiť, práve vám je určený druhý, pokročilý seminár EASYWAY - STOP FAJČENIU.

Počas troch hodín pod vedením špičkových a skúsených trénerov, tiež bývalých fajčiarov, budete mať možnosť definitívne stať sa šťastnými nefajčiarmi. Ak ste znova začali, počas nadstavbového seminára si opäť intenzívnejšou formou zopakujete a zhrniete všetky dôležité informácie z prvého seminára. Pomôcť sa dá naozaj každému, ak to naozaj chce. A nezáleží pritom na veku, pohlaví, ani na tom, koľko cigariet denne vyfajčíte. Už na druhom seminári môžete dať definitívnu bodku za nezmyselnosťou fajčenia.

Skúsenosti ukazujú, že množstvo fajčiarov skončilo hneď po zhasení poslednej cigarety ešte na seminári. Jeden z účastníkov sa po vyše dvadsiatich rokov intenzívneho fajčenia stal šťastným nefajčiarom a zostal ním dodnes. Na druhej strane sa ale našli aj takí, ktorí síce niekoľko dní vydržali, potom však prišiel kritický deň a oni si znova zapálili. Stále sú však odhodlaní prestať. Práve preto spoločnosť BAIER-GROUP pripravuje aj nadstavbové semináre.

Štartujú v rovnakých priestoroch zváračskej školy 20. septembra. Ďalšie termíny sú podľa záujmu pripravené v nasledujúcich dňoch, teda 21., 22. a 23. septembra. Všetci záujemcovia z radov tých, ktorí už majú za sebou prvý seminár, sa môžu prihlásiť u referentov personálneho servisu. Neváhajte a prihláste sa čo najskôr.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...