Vyhľadávanie:

Ďalších päť miliónov na rozvoj regiónu

Ďalších päť miliónov na rozvoj regiónu

Topmanažéri na tlačovej konferencii s košickými novinármi

Presne v deň 5. výročia U. S. Steel Košice sa uskutočnila tlačová konferencia, na ktorej sa prezident USSK David H. Lohr stretol s košickými novinármi. Tlačovej konferencie sa zúčastnili a na otázky novinárov odpovedali aj viceprezident pre strategické implementácie Anton Jura, generálny právny zástupca Kenneth R. Pepperney a riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača.

Prezident novinárov informoval o prioritách spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorá sa nedávno stala podľa týždenníka Trend Firmou roka. Na prvom mieste je bezpečnosť pri práci. Vďaka systematickej práci v tejto oblasti sa napríklad úrazovosť vo firme znížila na štvrtinu oproti stavu pred vstupom USS do košických železiarní. Do rozvoja firma za päť rokov investovala 605 miliónov dolárov, na rozvoj regiónu ďalších 420 miliónov. Hovorilo sa aj o Steel Aréne, jej slávnostné otvorenie sa uskutoční 24. februára budúceho roku.

Na tlačovej konferencii prezident zároveň odovzdal symbolický šek na milión korún riaditeľovi Štátnej filhramónie Júliusovi Kleinovi a tiež riaditeľovi Štátneho divadla Košice Petrovi Himičovi. Po milión korún venuje USSK aj na rozvoj knižníc v regióne, na pomoc detským domovom a projekt Profesionáli konajú bezpečne, ktorého cieľom je výchova študujúcej mládeže k bezpečnosti vo všeobecnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...