Vyhľadávanie:

Darčeky sú super, ďakujeme

Darčeky sú super, ďakujeme

Už tri týždne sa tešia z vysnívaných darčekov nielen chlapci a dievčatá z partnerských detských domovov v Podolínci i na Uralskej ulici v Košiciach, ale vďaka projektu Stromček prianí, prostredníctvom ktorého plnia zamestnanci U. S. Steel Košice vianočné želania deťom, aj drobizg a tínedžeri z ťažko skúšaných rodín našich kolegov a mladí dospelí z košického domova na polceste. Na stretnutí s prezidentom huty Jimom Brunom, jeho manželkou Me­lissou i  dcérou Avery, viceprezidentmi Miroslavom Kiraľvargom, Martinom Pitorákom, Davidom Hatthawayom a ich manželkami pri stromčeku, ktoré sa uskutočnilo len zopár dní pred Štedrým večerom, vládla vo firemných priestoroch na Alžbetinej i v domove na pol ceste sídliacom na rovnakej ulici, pohodová atmosféra. Vychutnali si ju, rovnako ako pohľad na iskričky radosti v očiach detí pri rozbaľovaní darčekov,  spolu so svojimi hostiteľmi Balogovci, Lukačkovci, Mojžišovci, Garberovci, Rešteiovci, Výboštekovci, Reisovci, Hercegovci i Čoltkovci. Z rodín zaradených do projektu Sme s vami v pravý čas chýbali pre vážne dôvody len Lazorovci, no ani Lukáš, ani Samuel o svoje darčeky neprišli... V detskom virvare sa nám Alžbetka pochválila novou kolobežkou, budúca prváčka Noemi školskou taškou, Kristínka psíkom na kolieskach, ktorého nechcela pustiť ani za nič, talentovaná Martina mikrofónom, jej brat Martin bezdrôtovými  slúchadlami, Ninka  nám predviedla svoju prvú jazdu na novom odrážadle i bábiku šušu.

Radosť z obdarovania netajilo ani sedem mladých dospelých v domove na polceste, ktorí už poslov z košickej oceliarne netrpezlivo vyčkávali. Aj s koláčmi na podnose, ktoré upiekol jeden z nich - Ondrej. Ivan si hneď vyskúšal termotričko i vetrovku, ktoré mu iste urobia dobrú službu pri predávaní Nota bene. Fero sa nadchýnal dizajnovými slúchadlami bluetooth a kozmetikou, Rudo si pozorne obzeral držiak na selfie... „Darčeky sú super, ďakujeme,“ vyprevádzali po skvelo strávenej polhodine  svojich hostí, ktorí si na pamiatku odnášali malý darček - drevenú kľúčenku s vypáleným emblémom domova na polceste. Autorom nápadu na jej výrobu bol Adam. Mladý muž študuje aranžérstvo, nuž nečudo, že sa v pohodlnej spoločnej obývačke postaral aj o vianočnú výzdobu...      

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...