Vyhľadávanie:

Deň kariéry

Deň kariéry

Bezmála 30 spoločností so zahraničnou účasťou pôsobiacich na Slovensku, medzi nimi aj U. S. Steel Košice, prijalo pozvanie organizátorov už 4. ročníka Dňa kariéry. Podujatie, ktoré pripravilo oddelenie Európskych projektov Technickej univerzity Košice a jej Študentské informačné a poradenské centrum, sa uskutočnilo v priestoroch univerzity v utorok, 17. apríla. Široká ponuka voľných pracovných miest renomovaných firiem, z ktorých väčšina pripravila pre záujemcov aj samostatné prezentácie, prilákala do auly Maxima stovky študentov. Mnohí z nich sa už tradične pristavovali aj pri stánku košickej oceliarskej spoločnosti.

"Najčastejšie to boli poslucháči 3. a 4. ročníkov. Najmä budúci hutníci, energetici, ale i strojári," informovala nás Irena Veszková z útvaru Generálneho manažéra pre rozvoj a servis ľudských zdrojov. "Zaujímali sa o možnosti brigád počas letných prázdnin, podmienky absolvovania letnej stáže na budúci rok, aké ponúkame voľné pracovné miesta a v ktorom termíne sa uskutočnia konkurzné konania, ale aj o to, kedy nájdu na internete témy diplomových a bakalárskych prác na školský rok 2007/2008."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...