Vyhľadávanie:

Deň košického hokeja

Deň košického hokeja

Pod názvom Keď loptičku vystriedal puk bude dnes na poludnie po uvedení výstavy v Bratislave a v Poprade aj v Slovenskom technickom múzeu v Košiciach otvorená výstava k 75. výročiu organizovaného ľadového hokeja na Slovensku. V Košiciach je táto výstava obohatená o históriu hokeja v našom meste a prezentáciu prestavby košického zimného štadióna a pre verejnosť potrvá do 3. mája 2005.

Dnešné podujatie, ktoré sa koná ako Deň košického hokeja, otvoria mladí hokejisti v dresoch a s vlajkou HC Košice propagačnou jazdou v centre mesta na kolieskových korčuliach. Potom sa hostia dozvedia od športového redaktora Jozefa Jarkovského historické momenty a úspechy košického hokeja.

V ďalšom programe prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta predstaví nové logo i názov zimného štadióna v metropole východu a o cieľoch združenia Košická aréna budú hovoriť viceprezident USSK Anton Jura i prezident HC Košice Ľubomír Veme. O 12.45 h. sa uskutoční autogramiáda niektorých bývalých i súčasných hokejistov Košíc.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...