Vyhľadávanie:

Deň narcisov na budúci týždeň

Deň narcisov na budúci týždeň

Najväčšia a najznámejšia charitatívna zbierka v našej krajine, Deň narcisov, sa na budúci týždeň v piatok, 17. apríla 2009, uskutoční už po trinásty raz. "Trinásť rokov nie je málo. Ak nejaká tradícia vydrží tak dlho a ani časom nestráca na sile, ale naopak, jej význam a rozsah stále rastie, znamená to, že je správna a dôležitá," mieni Mária Wagnerová, predsedníčka Ligy proti rakovine SR, pobočky Košice.

Malé žlté kvietky ako symboly ľudskej spolupatričnosti a empatie s onkologickými pacientmi si budú môcť pripnúť všetci, ktorým nie je osud ťažko chorých ľahostajný. Rovnako ako po minulé roky budeme mať aj tentoraz príležitosť túto veľkú humanitárnu akciu podporiť. Priamo v areáli podniku. Aktivistov Ligy proti rakovine a dobrovoľníkov z radov košickej oceliarne, ktorí budú označení logom podujatia a identifikačným číslom, budeme môcť stretnúť od piatej hodiny rána do popoludnia, na viacerých miestach vo firme. Ak sa do zbierky zapojíme, urobíme správnu vec. Počet chorých s onkologickými diagnózami, potvrdzuje štatistika, z roka na rok stúpa. Na Slovensku vari neexistuje rodina, ktorá by nemusela tejto zákernej chorobe, čeliť. Nikdy nevieme, koho si vyberie.

Vlani sa nám podarilo vyzbierať úctyhodných, dovtedy rekordných. 3 663,08 eur (110 354 korún). Pomôžme aj tentoraz.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...