Vyhľadávanie:

Deň plný zážitkov

Deň plný zážitkov

Dievčatá z Detského domova v Dobšinej pozvala Phyllis Navettová na výlet do Košíc

Salón
Z kozmetického salónu sa tínedžerkám veľmi nechcelo. Veď ktorá z nich by nechcela vyzerať dobre a páčiť sa?

Na sedem nič netušiacich dievčeniec z Detského domova v Dobšinej čakalo v stredu minulého týždňa, počas návštevy Košíc, na ktorú ich pozvala manželka prezidenta U. S. Steel Košice Phyllis Navettová, milé prekvapenie. Až po príchode do nášho mesta a spoločnom zvítaní pri fontáne na Hlavnej ulici sa totiž dozvedeli, aký program je pre ne pripravený. Návšteva kozmetického salónu spojená s prednáškou o tom, ako sa starať o pleť a vlasy, pizzéria a hodinka s temperamentným učiteľom salsy Miguelom z Ekvádoru v Jumbo centre. To všetko dávalo príležitosť na zaujímavo strávené popoludnie. A bolo tomu naozaj tak.

Už takmer dvojhodinový pobyt v kozmetickom salóne, kam tínedžerky spolu s Phyllis Navettovou, Mary Ann Connorovou a svojou druhou mamou, riaditeľkou detského domova Amáliou Funďovou popoludní prišli, bol pre všetky veľkým zážitkom. Počiatočná ostýchavosť sa po krátkej úvodnej prednáške kozmetičky Slávky akoby zázrakom vytratila. A tak o otázky týkajúce sa starostlivosti o vlasy, správneho líčenia, či spôsobov ošetrovania pokožky pomocou pleťového mlieka, vody a krému, nebola núdza. Veď ktorá z nich by sa nechcela páčiť? A potom sa už dievčatá ocitli v rukách profesionálnych kaderníčok a vizážistiek. Výsledok - nové účesy, nový imidž. Nečudo, že sa im zo salónu, odkiaľ si navyše odnášali malé pozornosti, kozmetické výrobky podľa vlastného výberu, veľmi nechcelo...

Po zamaškrtení si na dobrej pizzi sa skupinka presunula do Jumbo centra. Tam už na všetkých čakal Ekvádorčan Miguel, ktorý naučil dievčatá základné kroky čoraz populárnejšieho tanca aj u nás na Slovensku, temperamentnej salsy.

Prázdninovú návštevu Košíc budú tínedžerkám z Detského domova v Dobšinej okrem zážitkov pripomínať aj darčeky od Phyllis Navettovej - knihy o kozmetike.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...