Vyhľadávanie:

Derby zápas pre Poprad

Derby zápas pre Poprad

Hokejisti HC Košice v prvý augustový deň nastúpili na ľad Crow arény na prípravný zápas s HK Poprad a po bojovnom výkone „kamzíkov“ podľahli súperovi 1:2. Víťazným gólom v 54. minúte potrestal vylúčenie domácich Richard Rapáč.

„Pohyb nebol optimálny a nie som spokojný ani s koncovkou, aj keď sme si vypracovali veľa šancí. V záverečnej fáze to však bolo z našej strany pomalé a slabé. S jedným gólom sa vyhrať nedá. Zápas ukázal, že nás čaká ešte veľmi veľa práce. Máme ešte dostatok času, aby sme sa zlepšili po všetkých stránkach. Máme ešte ďalších hráčov, ktorí dnes začali trénovať, takže k rotáciám a zmenám ešte určite príde,” povedal po zápase tréner domácich Milan Jančuška.

Aj druhé meranie síl absolvujú Košičania v domácom prostredí a to v piatok 4. augusta, ale už v Steel aréne, kde ich súperom bude HKM Zvolen. Tretí duel s Liptovským Mikulášom sa odohrá v Steel aréne, v utorok 8. augusta.

HC Košice - HK Poprad 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

Góly: 42. min. Koch – 31. min. Bondra, 54. min. Rapáč

Vylúčení: 5:7 na dve min., navyše Nagy (KE) 10 min. os. trest za nešportové správanie, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0,

Rozhodovali: Lauff – M. Korba, Bogdaň, 837 divákov

HC Košice: Habal (Škorvánek) – Čížek, Dudáš, Koch, Bača, Matejka, Šedivý, Stríž, Michalčin – Kafka, Hovorka (A), Nagy (C) – Klíma, Boltun, Koyš – Bicek (A), Suja, Jenčík – Petráš, Vrábeľ, Šoltés

HK Poprad: Gavalier (Kostenko) – McDowell, König, Bdžoch, Ježek, Fabian (C), Ignatov, Rusina, Dinda – Rapáč (A), Heizer, Mašlonka (A) – Bondra, Matej Paločko, Vašaš – Matúš Paločko, Piatak, Bogoslovskij – Abdul, Bjalončík, Hamráček

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...